KURZ INDICKEJ KUCHYNE S DOBROMILKOU / 2.12.2018

3 hodnotenia
 
Tip
  • 1 z 3
 

Kapacita: 12 ľudí. Celodenný kurz 10:00 - 17:00 vrátane spoločného obedu.

Dostupnosť Vypredané
€55
Kód tovaru 378
Kategória KURZY A SEMINÁRE
Položka bola vypredaná...
 

Platobná brána pre prihlásenie na kurz.

Spôsoby platby: platobnou kartou, prevodom na účet alebo osobne. Záujemca je prihlásený na kurz až po prijatí platby (systém Vás bude informovať emailom). Rezervácia po zakúpení kurzu je 3 dni. Kurz je potrebné zaplatiť vopred, platba v deň kurzu nie je možná.

Ako si pripraviť indické jedlo podľa ajurvédskych princípov. Naučíme sa pripravovať si klasický Thalí tanier. 7 druhov jedla vrátane dezertu. Nová séria receptov. V cene je zahrnutá prednáška o používaní korenín, suroviny, materiál, ukážky varenia, spoločný obed v indickom štýle + prednáška o vplyve emócii na naše zdravie, telo a trávenie. Účasť vhodná pre každého kto rád varí, alebo chce rád variť chutne a zdravo. :-)

Kurz sa koná v masážnom salóne Mandala na Poľnej 19 v Bratislave. (www.salonmandala.sk).

Cena kurzu je 55 EUR. Prihlásenie: výhradne zakúpením kurzu na tomto mieste (www.mandalka.sk).


Kurz je celodenný - v nedeľu 2. december 2018 od 10.00 - do 17.00 hod.

Kurz vedie Zuzana Dobromila Bartovičová: "Vareniu sa venujem profesionálne, bola som spolutvorcom veg kuchyne v Ziwli v Piešťanoch, varím vo svojej čajovni na Myjave, na kurzoch, seminároch a workshopoch. Robím prednášky, školenia a kurzy vegetariánskej kuchyne. Študovala som v Indii a stále sa učím a inšpirujem varením, nielen Indiou, aj keď tá tvorí prevažnú zložku. Učila som sa u indických a ajurvédskych učiteľov."

Akékoľvek otázky :
Dobromila 0905 387 137, dobromila.bartovicova@gmail.com
www.dobromila.sk 

 

 

Hmotnosť 1000 kg
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.